ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Καινούριο-Αγρότης Τραγάνας 1-4



Εύκολη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αγρότης επί του Καινούριου με σκορ 4-1 και συνεχίζει την καλή του πορεία.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα ψάχνωντας ένα γρήγορο γκολ και το κατάφερε όταν ο Δήμου θα εκτελέσει από αριστερά το φάουλ έξυπνα,  η μπάλα θα σκάσει στη μικρή περιοχή μπροστά στον τερματοφύλακα του Καινούριου και χωρίς να την ακουμπήσει κανένας θα καταλήξει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Η συνέχεια ανήκε στον Αγρότη αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 25' ο Βλάχος θα επιχειρήσει συρτό ευθύβολο φάουλ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει στη γωνία του πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό ο Πρίφτι Γ' θα μπει στην περιοχή από δεξιά και με όμορφο αριστερό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας.
Κάπου εκεί οι ποδοσφαιριστές του Αγρότη επαναπαύτηκαν και έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Καινούριου έκαναν 3-4 ευκαιρίες όταν στο 44' θα γίνει το λάθος στην αμυντική λειτουργία της Τραγάνας και ο Σκορδάς θα βρεθεί μόνος του απέναντι στον Ψύλλο μειώνοντας σε 1-2, σκορ που ήταν και ημιχρόνου.

Στο β' μέρος ο Αγρότης έψαξε ένα γκολ να κλειδώσει τη νίκη και θα το πετύχει με τον Μπεκίρη στο 71' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και λίγα λεπτά αργότερα έσπασαν το τεχνητό οφ-σάιντ με τον επιθετικό του Α.Ο.Κ να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Ψύλλο να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ. Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στην έκβαση του αγώνα με κύρια φάση τη διεύρυνση του σκορ σε 4-1 από τον Πρίφτι Γ.

Επόμενος αγώνας στις 22 Μαρτίου ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Τραγάνας με τον Πανζελιακό!

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ο.Καινούριου:Βούλγαρης, Γιανκάς, Γρίβας, Δημητρακάκης, Βλάσης, Τσάρας, Σταθάρας, Κυριάκου, Σκορδάς, Μουτσουρούφης, Βλάχος(75' Δροσόπουλος)

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Καμμός(73' Σαχόλι), Σταμούλης, Βλάχος, Ζυγοκώστας, Μπουραντάς, Στρώνης Σ.(55' Μπεκίρης), Βέργος, Πρίφτι Γ., Δήμου, Στρώνης Λ.(51' Χονδρός Γ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου