ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Διασκέδασε τις εντυπώσεις...Αγρότης Τραγάνας-Πανζελιακός 7-1



Ο Αγρότης με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του κέρδισε εύκολα τον Πανζελιακό με το εντυπωσιακό 7-1!
Η ομάδα μας έδειξε σοβαρή και χωρίς να υποτιμήσει την ομάδα του Ζελίου πήρε το τρίποντο της νίκης που την διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας του Α΄ομίλου Β΄κατηγορίας.

Από τα πρώτα λεπτά ο Αγρότης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 9ο λεπτό όμως ο αειθαλής Μπεκίρης θα ανοίξει το σκορ με συρτό σουτ από πλάγια θέση για το 1-0 ενώ έξι λεπτά αργότερα θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και του Αγρότη για το 2-0 στο 15'. Ένα λεπτό αργότερα ο Στρώνης Λ. θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν θα περάσει τρεις παίκτες με όμορφες τρίπλες και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ. Στο 17' ο Φλούδας που έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά ως βασικός θα γράψει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ όταν θα συνεργαστεί πολύ όμορφα με τον Μπεκίρη δίνοντάς του την πάσα στα δεξιά και με σπρίντ προς το πέναλτι θα δεχθεί την συρτή μπαλιά από τον αρχηγό και με μονοκόματο σουτ θα γράψει το 4-0 και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Αγρότη. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να έχουν υποστεί ένα μικρό σοκ να θέλουν να βγούν στην αντεπίθεση για να μειώσουν το σκορ έχοντας ως κύριες φάσεις κάποια στημένα ,κόρνερ και φάουλ. Στο 33' η ομάδα μας θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Στρώνη Σιλβ. και ο Δήμου θα αναλάβει την εκτέλεση για το 5-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο τεχνικός των κυανόλευκων πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές με το ρυθμό του αγώνα σαφώς να είναι πεσμένος. Ο Πανζελιακός έψαχνε ενα γκολ και το πέτυχε με τον Κωστόγιαννό, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αγρότη, στο 63' όταν ο Κουντούνης θα σεντράρει από δεξιά και με σωστό κατέβασμα ο επιθετικός των φιλοξενούμενων θα νικήσει τον θεατή μεχρί εκείνο το σημείο Ψύλλο. Ο δείκτης του σκορ όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού οι νεοεισελθών Σαχόλι και Βέργος πέτυχαν από ένα γκολ για το τελικό 7-1. Αρχικά ο Σαχόλι έκανε την επέλασή του από αριστερά μπαίνοντας στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ κεραυνοβόλησε τον πορτιέριο του Πανζελιακού που προσπάθησε να αποκρούσει χωρίς επιτυχία ενώ ο Βέργος εκμεταλεύτηκε τη σέντρα από αριστερά και τρία λεπτά αργότερα πιάνωντας την κεφαλιά σκόραρε για το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Στρώνης Σ.,Σταμούλης(46΄Βέργος), Κούρος, Βλάχος, Μπουραντάς(46΄Κοτσαϊμάνης), Φλούδας, Στρώνης Λ., Πρίφτι Γ.(46΄Σαχόλι), Μπεκίρης, Δήμου

Πανζελιακός: Νικολάου, Κεφαλλονίτης, Ντεμερλίκα, Μαλέρδος, Αγγελής, Πλατής, Κοντούνης, Λιάσκος, Κωστόγιαννος, Πλούμης, Κοντούνης

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο που ακόμα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι στάθηκε στο πλευρό του Αγρότη παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Επόμενος αγώνα με τη Σκάρφεια στο γήπεδο Τραγάνας αλλά η ομάδα μας θα είναι φιλοξενούμενη στα χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου