ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

«'Αλωσε» την Αμφίκλεια ο Αγρότης Τραγάνας




Σπουδαίο ‘’διπλό’’ πήρε ο Αγρότης Τραγάνας στην Αμφίκλεια κερδίζοντας τον τοπικό Παρνασσό με 3-0! Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες με τους ανέμους να αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση κάνοντας δύσκολο το έργο και των δύο ομάδων.

Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο και από το πρώτο λέπτο ήξερε τι ζητούσε από το ματς. Με τις γραμμές να έχουν τη σωστή απόσταση και την αμυντική προσήλωση να είναι ο πρώτος στόχος φιλοδώρησε την ομάδα της Αμφίκλειας με 3 γκολ.

Ο Αγρότης είχε τον άνεμο με το μέρος του στο ξεκίνημα και στο 18’ Πρίφτι Γ. κινήθηκε στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και αφού πρώτα ‘’ζάλισε’’ τρεις αμυντικούς πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ σημειώνοντας το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως από στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Στο 28’ ο Μπουραντάς θα εκτελέσει το φάουλ λίγα μέτρα μπροστά από την γραμμή του κέντρου με την μπάλα ύστερα από περίεργη τροχιά να περνά λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών. Στο 34’ ο Σταμούλης θα προωθηθεί από αριστερά θα πατήσει περιοχή και την κατάλληλη στιγμή η σέντρα για το κεφάλι του Πρίφτι Γ. με τη μπάλα να περνά ένα μέτρο πάνω από τα δοκάρια. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Αγρότη να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Στην επανάληψη  ο αέρας ευνοούσε την ομάδα του Παρνασσού και το έργο τους Αγρότη ήταν σαφώς πιο δύσκολο. Στο 50’ ο Πρίφτι Γ. θα δεχθεί την πάσα με το πρώτο κοντρόλ να φεύγει δεξιά όμως με όμορφη ενέργεια θα ξεπεράσει τον αντίπαλο αμυντικό και θα πετύχει το 0-2 με σουτ στην κλειστή γωνία μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η ώρα περνούσε και τα πόδια και των 22 ποδοσφαιριστών γίνονταν ολοένα και πιο βαριά εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου, των ανέμων και της βροχόπτωσης. Η Αμφίκλεια έψαχνε ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι με τις τελικές προσπάθειες να φεύγουν αρκετά εκτός τέρματος ενώ σε μια δυο περιπτώσεις ο Ψύλλος με σημαντικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν. Στο 86’ ο Στρώνης Σιλβ. που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα θα περάσει με ωραία τρίπλα δύο αμυντικούς και με ψύχραιμο πλασέ θα σημειώσει το τελικό 0-3 σφραγίζοντας μια μεγάλη νίκη μιας και η ομάδα μας προσπέρασε τον Παρνασσό στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην 4η θέση.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν σε ένα τόσο μακρινό παιχνίδι και η νίκη μας αποτέλεσε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Συνθέσεις  ομάδων:

Παρνασσός Αμφίκλειας:(Στάθης Καλλιμάνης) Στούκης, Τσαπρούνης, Καραούζας(46’Παπακούσουλας),Στιβακτής,Καπερώνης, Μπάκας, Τσιπούγιας(46’Καραβασίλης),Παπακούσουλας, Τσάφος,Θανασιάς,Σκουτής,Μπαλωμένος

Αγρότης Τραγάνας:(Τάκης Γουρνάς) Ψύλλος,Καμμός(80'Στρώνης Σ.),Σταμούλης,Κούρος,Ζυγοκώστας,Μπουραντάς,Δήμου, Βλάχος,Πρίφτι Γ.,Βέργος(60’Μπεκίρης),Κοτσαϊμάνης(57’Πρίφτι Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου