ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αγρότης Τραγάνας-Ελατειακός 2-2



Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Αγρότης στο τελευταίο ματς της χρονιάς με τον Πρωταθλητή Ελατειακό στο γήπεδο Τραγάνας. Μοιρασμένο παιχνίδι με την ομάδα μας να αγγίζει τη νίκη μέχρι το 90' όταν και δέχθηκε την ισοφάριση.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα 20 λεπτά χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες να το σκορ σε κλασικά τετ α τετ. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Ελάτειας ήρθε στο 13' όταν ο Στάθης θα μπει από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον επερχόμενο Θωμαϊδη στο ύψος του πέναλτι με τον Ψύλλο να αποκρούει το σουτ σε κόρνερ. Ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα στο 17' ο επιθετικός της Ελάτειας θα βγει μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Αγρότη όμως ο Ψύλλος θα αποσωβήσει το γκολ διώχνοντας με υπερένταση στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Μετά το 20ο η ομάδα μας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 23' θα προηγηθεί όταν ο Βέργος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από το ημικύκλειο της περιοχής. Ο Μπεκίρης ανέλαβε την εκτέλεση που έμοιαζε για πέναλτι για τον ίδιο και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με την μπάλα να παίζεται σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Στο 33' ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν φάουλ έξω από την περιοχή του Αγρότη με τον Παπανικολάου να μετατρέπει σε γκολ την εκτέλεση απευθείας. Το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες σε ένα δυνατό πρώτο μέρος με αρκετές μονομαχίες.

Στο β' ημίχρονο ήταν σειρά του Αγρότη να πάρει πρωτοβουλίες με τον Μπεκίρη και τον Δήμου να φτάνουν στην περιοχή της Ελάτειας χωρίς να καταφέρνουν να βρουν στόχο. Οι δύο ομάδες έψαχναν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για τη νίκη. Το κέντρο πήρε φωτιά με τις μονομαχίες να έχουν το χαρακτήρα του ντέρμπι. Τα λεπτά κυλούσαν μέχρι το 83' όταν ο Στρώνης Σ. έκανε την επέλαση από αριστερά και την σωστή στιγμή ήθελε να πασάρει στο πέναλτι όμως ο Τσιόπος που έκανε το τάκλιν βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Μπεκίρης ανέλαβε ακόμα μία εκτέλεση και χωρίς να λαθέψει έγραψε το 2-1 μέσα σε ντελίριο. Τα τελευταία λεπτά συναρπαστικά με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν κερδίζοντας κάποια κόρνερ και την ομάδα μας να αμύνεται με πλάνο και σύνεση. Στο 90' έγινε η ζημιά, όταν ο Ελατειακός κέρδισε κόρνερ με την μπάλα να καταλήγει στον αμαρκάριστο Στάθη ύστερα από αρκετή δόση τύχης και να σημειώνει το 2-2 που έμμελε να είναι και το τελικό σκορ. Η Ελάτεια απέφυγε στο 90' την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητη όντας αήττητη.

Συνθέσεις ομάδων:

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Καμμός(74΄Σαχόλι), Σταμούλης, Κούρος, Βλάχος, Μπουραντάς (67' Ζυγοκώστας), Στρώνης Σ., Βέργος, Στρώνης Λ.,Μπεκίρης, Δήμου

Ελατειακός(Λουκάς Μπέλλος):Θεοδώρου, Δήμου, Οικονόμου(67΄Βουλγαρης)Τσιώπος, Δουβάρας, Μερμίγγης, Τσάμης, Παπανικολάου( 48΄Τσιώπος), Στάθης, Ψεύτης(78΄Καραϊσκος), Θωμαϊδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου