ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Λευκή ισοπαλία στον Αγ.Σεραφείμ...Αστέρας-Αγρότης Τραγάνας 0-0


Ο Αγρότης Τραγάνας άξιζε κάτι παραπάνω στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγ. Σεραφείμ από την ισοπαλία αφού ήταν καλύτερος των γηπεδούχων όμως του έλλειψε το γκολ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και από την έναρξη προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους με τον Αγρότη να φτάνει πρώτος στις τελικές με τον Δήμου στο 15'. Οι γηπεδούχοι παίζοντας το γνώριμο παιχνίδι τους με κατοχή μπάλας έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 28' όταν θα κερδίσουν κόρνερ από δεξιά με την εκτέλεση να οδεύει απευθείας προς το τέρμα όμως ως από μηχανής θεός Σαχόλι θα διώξει πρωτού περάσει η μπάλα τη γραμμή. Η ομάδα μας έφτανε με σχετική ευκολία έξω από την περιοχή όμως οι τελικές προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο.

Στο β' μέρος ο Αγρότης μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και πίεσε για ένα γκολ με τον Στρώνη Σ. να χάνει μοναδική ευκαιρία μπαίνοντας στο 62' από δεξιά θα επιχειρήσει το συρτό σουτ στην αντίθετη γωνία του Φούντα με την μπάλα να καταλήγει λίγα εκατοστά άουτ αφήνοντας άγαλμα των γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Αστέρας σιγά σιγά κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο θέλοντας να πάρει το προβάδισμα επιχειρώντας κάποιες σέντρες ενώ κέρδισε και αρκετά κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 86' ο Βέργος θα χάσει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Δήμου έκανε το μπάσιμο στην περιοχή από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει κάπως αδύναμα όμως το λάθος του πορτιέρο Φούντα θα δώσει την ευκαιρία στον επιθετικό της Τραγάνας να μπει στη φάση και προ κενής εστίας ο αμυντικός των γηπεδούχων πρόλαβε με σωτήριο τάκλιν να δίωξει την μπάλα κερδίζοντας μάλιστα το άουτ αφού η μπάλα κόντραρε στον Βέργο.

Το τελικό 0-0 αφήνει πικρή γεύση στον Αγρότη που στάθηκε πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα. Επόμενος αγώνας και τελευταίος της σεζόν με τον πρωταθλητή Ελατειακό στο γήπεδο Τραγάνας.

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Αγρότη που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας!

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Αγ.Σεραφείμ:Φούντας, Ευσταθίου Σπ., Βερζάγιας, Καραπιόλας, Μπατσογιάννης, Σιδέρης, Ζαχαρόπουλος, Ευσταθίου Ε.(80΄Κανταράκης), Κωνσταντόπουλος, Παναγιωτόπουλος(80΄Φλώρος), Κατσαρέλλης(60΄Ντεντενικάι)

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Σαχόλι(55΄Καμμός), Σταμούλης, Κούρος, Βλάχος, Μπουραντάς(77' Ζυγοκώστας), Στρώνης Σ., Βέργος, Κοτσαϊμάνης(68'Στρώνης Λ.), Μπεκίρης, Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου