ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του...Αγρότης Τραγάνας-Ο.Φ.Ηράκλειας 1-2



Ο Αγρότης στάθηκε άτυχος στο χθεσινό εντός έδρας ματς με την Ηράκλεια και ηττήθηκε με 2-1!

Η ομάδα μας σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο έκανε μέτρια εμφάνιση απέναντι στην τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και σε συνδιασμό με την ατυχία ή την τύχη που είχε η ομάδα της Ηράκλειας γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα για φέτος.

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την ομάδα μας όταν μόλις στο 6' έπειτα από λάθος συννενόηση μεταξύ δύο αμυντικών η μπάλα θα περάσει στην πλάτη της άμυνας με τον επιθετικό της Ηράκλειας να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αγρότη, με το σουτ που επιχείρησε να αποκρούει ο Ψύλλος όμως η μπάλα έφτασε και πάλι στα πόδια του με την δεύτερη φορά να βρίσκει στόχο και να ανοίγει το σκορ για το 0-1. Η συνέχεια ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας όμως το δοκάρι όπως και η ατυχία στέρησαν ένα γκολ που σίγουρα διακαιούταν ο Αγρότης. Επίσης στη φάση του 33' ελέγχεται μια φάση που η Τραγάνα θα ζητήσει πέναλτι όταν ο επερχόμενος Βέργος θα τσιμπήσει την μπάλα με τον αμυντικό να βρίσκει μόνο πόδια όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κόρνερ. Το ημίχρονο τελείωσε με 0-1!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αγρότης μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο κάνωντας γρήγορα δύο καλές φάσεις για γκολ με μόνο κέρδος κάποια κόρνερ. Στο 58' ήρθε η ψυχρολουσία όταν ο Παπαποστόλου θα μπει από αριστερά και κλεισμένος καλά θα επιχειρήσει τη λόμπα στα δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2! Ο Αγρότης δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε να ψάχνει ένα γκολ που θα άλλαζε την ψυχολογία του και τα κατάφερε όταν ο νεοεισελθών Στρώνης Σ. θα βρει με κάθετη πάσα τον Μπεκίρη με τον τελευταίο να κερδίζει το πέναλτι λίγο πριν σουτάρει, επίσης στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες. Ο Μπεκίρης θα μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι με όμορφη εκτέλεση στο 73' και ο Αγρότης θα ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανέκτισαν λίγη από τη χαμένη τους αυτοπεποίθεση και πίεζαν για την ισοφάριση με δύο φάσεις ακόμα να στερούν το γκολ. Αρχικά ο Μπεκίρης θα μπει από δεξιά κάθετα στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε στην απέναντι γωνία θα αποκρούσει σωτήρια ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε κόρνερ ενώ ένα εκπληκτικό σουτ 35 μέτρων στόχευε το αριστερό Γ του αντίπαλου τερματοφύλακα και την τελευταία στιγμή αποκρούστηκε με υπερένταση με τον Μπεκίρη λίγο πριν σκοράρει με κεφαλιά να βλέπει το πόδι του αμυντικού στο ύψος του κεφαλιού του. Το σκορ δεν άλλαξε και ο Αγρότης γνώρισε την ήττα σε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω.

Επόμενος αγώνας με το Καινούριο εκτός έδρας στις 15 Μαρτίου αφού το ερχόμενο ματς με την ομάδα της Μενδενίτσας οι 3 βαθμοί έρχονται άνευ αγώνα λόγω αποχώρησης του Αετού από το πρωτάθλημα!

Συνθέσεις ομάδων:

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Καμμός, Σταμούλης, Κούρος, Ζυγοκώστας, Βλάχος, Βέργος, Μπουραντάς( 60'Στρώνης Σ.), Πρίφτι Γ., Μπεκίρης, Δήμου

Ηράκλεια(Γιώργος Ντζίνης):Σίψας, Μαντάρας, Ράγκι, Κουρλής, Καραγιάννης, Ρέστης, Τζαβαλής, Παπαποστόλου(90' Μαυραδάς), Ντεμίρης (81' Χαλεπλής), Μπαχλαβάς, Σχουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου