ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Με το δεξί ο Αγρότης 3-0 τα Κόμνηνα


Ο Αγρότης Τραγάνας μπήκε με το δεξί για το 2015 κερδίζοντας με 3-0 την ομάδα του Κομνηνού στο δημοτικό γήπεδο Τραγάνας.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις δύο ήττες με Αγ.Σεραφείμ (0-1) και Ελατειακό (5-0) στην αυλαία του πρώτου γύρου.

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους με τη μπαλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Πιο ουσιαστικός ο Αγρότης στην τελική προσπάθεια χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Στο β' μέρος ο Αγρότης μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο και στο 49ο λεπτό ο Δήμου Γ. θα μπει από αριστερά στην περιοχή και με ωραίο σουτ θα ανοίξει το σκορ σημειώνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 51' ο ίδιος παίκτης θα υποδεχθεί όμορφα την μπάλα έπειτα από πλάγιο και αφού πρώτα περάσει δύο αντιπάλους θα διπλασιάσει το σκορ και τα προσωπικά του τέρματα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο χωρίς να απειλήσουν την εστία του Ψύλλου. Στο 61ο λεπτό ο Δήμου θα πετύχει χατ-τρικ όταν ο Μπεκίρης θα πιέσει την άμυνα της αντίπαλης ομάδας με τον τερματοφύλακα να διώχνει άτσαλα πάνω στα πόδια του Δήμου ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ για σημειώσει το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Αγροτης Τραγάνας: Ψύλλος, Σαχόλι(46' Καμμός), Bλάχος, Κούρος, Ζυγοκώστας, Βέργος( 75' Αποστόλου), Στρώνης Σιλβ(62' Στρώνης Λ.), Δήμου Γ., Μπουραντάς, Μπεκίρης, Κοτσαϊμάνης

Κόμνηνα: Νταλιάνης, Σουλοβάρι, Μαχαλιώτης, Νίκου, Μανιάς Θ., Πέττας, Βαργιανίτης, Δελής, Ρουμπής(65' Δημητρίου), Σουλοβάρι, Μανιάς Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου