ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αγρότης

Η ομάδα μας υποδέχθηκε το Καινούριο για την 8η αγωνιστική σε ένα ματς που το τελικό σκορ αποζημίωσε όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Αγρότης προερχόταν από τη νίκη άνευ αγώνα στο εντός έδρας ματς με τη Μενδενίτσα και μπήκε ψυχωμένος για να κερδίσει έδαφος στην άνοδο προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα μας έδειξε τις διαθέσεις της με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο. Στο 14ο λεπτό ο Πρίφτι έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο επερχόμενος Στρώνης Σ. την έσπρωξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αγρότη έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους και στο 21' με ωραία προσπάθεια του Δήμου Γ. σημειώθηκε το 2-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα του Καινούριου προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως από στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Στο 30ό λεπτό ο Χονδρός Γ. θα μπει από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή και θα πλασάρει εύστοχα στην δεξία γωνία του Κατσέου. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος παίκτης είχε απειλήσει λίγα λεπτά νωρίτερα χωρίς να βρει στόχο. Το σφύρηγμα του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Αγρότη να προηγείται με 3-0 παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Στην έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48' ο Πρίφτι θα σουτάρει με τον Κατσέο να αποκρούει και ο Στρώνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση ο τερματοφύλακας του Καινούριου τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Από αυτό το σημείο και έπειτα ο Αγρότης κατέβασε ταχύτητα και κυκλοφορύσε την μπάλα δίνοντας παράλληλα μέτρα στον αντίπαλο. Στο 62' ο Πρίφτι Γ. θα βρει δίχτυα όταν σε μια κάθετη μπαλιά του Μπεκίρη θα προλάβει την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και θα σημειώσει το 5-0 βάζοντας και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το ματς κυλούσε με την μπάλα να παιζεται στο χώρο του κέντρο μέχρι το 85' όπου ο Πρίφτι Γ. θα φύγει στον κενό χώρο με την ταχύτητα που τον διακρίνει και θα σημειώσει το 6-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή ο Αγρότης έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.

Συνθέσεις:

Αγρότης Τραγάνας:(Γουρνάς Τάκης):Ψύλλος, Καμμός Π., Σπανός Δ. Κούρος, Ζυγοκώστας, Μπουραντάς (Σαχόλι 61'), Στρώνης Σ (Αποστόλου 65'). Δήμου Γ. (Στρώνης Λ. 67'), Πρίφτι Γ., Μπεκίρης, Χονδρός Γ.

Α.Ο Καινούριο: Κατσέος (Τσακανίκας 48'), Κακαράς (Βλάχος 46'), Κουτσάφτης, Γιανγκάς, Μουτζουρούφης, Ευσταθίου, Τσάρας, Τσακανίκας,Δροσόπουλος, Κυριάκου, Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου