ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Άτυχος ο Αγρότης στο ντέρμπι με τον Α.Σεραφείμ (0-1)


Την πρώτη του εντός έδρας βαθμολογική απώλεια είχε ο Αγρότης στο ματς με τον Αστέρα Αγ.Σεραφείμ καθώς ηττήθηκε με 1-0!

Οι ποδοσφαιριστές αγωνίστικαν με πάθος και ψυχή σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις και έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη. Η τύχη για ακόμα μία φορά δεν βοήθησε τον Αγρότη  όπως και εκτός έδρας με την Ηράκλεια δέχθηκε το γκολ της ήττας σε μόλις μία ουσιαστική τελική προσπάθεια.

Το ξεκίνημα βρήκε την ομάδα μας να δίνει μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα. Ο Αστέρας γύριζε την μπάλα έξω από την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα και μοναδική απειλή τις στημένες φάσεις από κόρνερ και μακρινά φάουλ. Στο 24' ο Πρίφτι Γ. θα ζητήσει αναγκαστική αλλαγή με την έξοδο του από το παιχνίδι να μειώνει σε ταχύτητα την επίθεση του Αγρότη. Στη συνέχεια η ομάδα μας πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 30' θα γίνει η συρτή σέντρα από δεξιά με τον Βλάχο βλέπει την μπάλα να καταλήγει άουτ στο σουτ που επιχήρησε. Ενώ στο 34' ο Δήμου θα κερδίσει το φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της περιοχής, ο Βλάχος θα επιχειρήσει το συρτό σουτ η μπάλα θα αλλάξει πορεία ξεγελώντας τον αντίπαλο πορτιέρο που πρόλαβε για λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην αμυντική τακτική.

Το β' μέρος άρχισε με τον Αγρότη να θέλει να πετύχει κάποιο τέρμα ανεβάζοντας την πίεση στην περιοχή του Αστέρα. Στο 56' ακόμα μία ατυχία για τον Αγρότη με τον Μπουραντά να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί κάποια στημένη φάση και ο χρόνος πέρναγε χωρίς τέρματα μέχρι το 65' όταν οι φιλοξενούμενοι θα σεντράρουν από αριστερά και ο επερχόμενος Λαδάς θα ανοίξει το σκορ με γυριστή κεφαλιά για το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές της Τραγάνας δεν τα παράτησαν και έκλεισαν στη μισή περιοχή τον Αστέρα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Δύο φορές έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όμως οι Χονδρός και Δήμου είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν πάνω στον τερματοφύλακα Φούντα. Τα λεπτά περνούσαν με τους παίκτες του Αγρότη να δίνουν τα πάντα για την ισοφάριση όμως οι δυνάμεις στέρευαν και το τελικό σκορ έγραψε 0-1. Αυτή ήταν η μοναδική απώλεια βαθμών καθώς η ομάδα μας έχει 5 νίκες και μία ήττα εντός έδρας στο κλείσιμο του Α' γύρο με συντελεστή τερμάτων 25-2!

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αγρότη  και τον ευχαριστούμε.

Επόμενο ματς εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Ελατείακό στην αυλαία του Α' γύρου!

Συνθέσεις ομάδων:

Αγρότης Τραγάνας:Ψύλλος, Καμμός, Σταμούλης, Κούρος, Ζυγοκώστας, Μπουραντάς (56' λ.τρ. Βέργος), Δήμου, Πρίφτι Δ.(69' Κοτσαϊμάνης), Πρίφτι Γ.(24' λ.τρ.Βλάχος), Μπεκίρης, Χονδρός

Αστέρας Αγ.Σεραφείμ:Φούντας, Ευσταθίου, Βερτζόγιας, Καραπτσιάς, Ζαχαρόπουλος, Σιδέρης, Λαδάς, Μπατσογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Κουντουργιώτης(90' Ανδρίτσος), Δελενίκας (63' Κυριακόπουλος,-85'Κατσαρέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου