ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μαθηματικά 4ος...Αγρότης Τραγάνας-Δόξα Μοσχοχωρίου 5-1



Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε ο Αγρότης με καλή εμφάνιση απέναντι στο Μοσχοχώρι κερδίζοντας με 5-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Η νίκη αυτή οριστικοποίησε την κατάληψη της 4ης θέσης στη βαθμολογία του Α΄ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα Κυριακής με τον καιρό σύμμαχο για μπάλα ο Αγρότης μπήκε οδηγός στο ματς με τον Μπεκίρη να πετυχαίνει δύο τέρματα (18΄,30΄) και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 33΄ με τον Ζιάκα. Ο Δήμου θα δώσει και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας στο 37΄ κάνοντας το 3-1, σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο ο Αγρότης Τραγάνας σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Κοτσαϊμάνη και Δήμου στο 70΄και 79΄ αντίστοιχα με το τελικό 5-1 να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

Επόμενος αγώνας στις 19-4-2015 στο γήπεδο του Αγ.Σεραφείμ με την τοπική ομάδα του Αστέρα.

Συνθέσεις ομάδων:

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Στρώνης Σ., Σαχόλι, Κούρος, Βλάχος, Μπουραντάς, Κοτσαϊμάνης, Βέργος(68΄Στρώνης Λ.), Δήμου, Μπεκίρης(75΄Χονδρός), Σταμούλης

Δόξα Μοσχοχωρίου(Γιώργος Μαστραπάς):Σύκας Β., Φουντούκης(46Άργυρόπουλος), Ζαρκάδας(52΄Φύκας), Λέβας, Παπαθανασίου, Νάσιος Σ., Νάσιος ΑΚ, Νάσιος Α., Ζιάκας(79΄Φέκκας), Λατσούδας, Σύκας Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου