ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Έκανε το καθήκον του...Σκάρφεια-Αγρότης Τραγάνας 0-4


Ο Αγρότης είχε εύκολο απόγευμα με την ομάδα της Σκάρφειας στο γήπεδο Τραγάνας ως φιλοξενούμενος κερδίζοντας με 0-4!

Η ομάδα μας παίζοντας για ένα ημίχρονο όσο έπρεπε πέτυχε τέσσερα γκολ παίρνοντας το τρίποντο της νίκης που την διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω από Ελατειακό, Ηράκλεια και Αγ.Σεραφείμ.

Το ματς άρχισε με τον Αγρότη στη σέντρα να ψάχνει το γρήγορο γκολ. Τα πρώτα 10 λεπτά οι τελικές προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο με την ομάδα της Σκάρφειας να κρατάει την άμυνα παίζοντας συλλογικά. Στο 14' όμως ο Μπεκίρης θα ανοίξει το σκορ όταν θα μπει από δεξιά διαγώνια στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε με το αριστερό στην απέναντι γωνία. Η συνέχεια ανήκει στον Αγρότη αφού η διάθεση περίσσευε από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας για περισσότερα τέρματα. Στο 23' ο Δήμου σημείωσε γκολ από δύσκολη γωνία όταν ο Σαχόλι θα κάνει επέλαση από αριστερά παιρνόντας δύο αντιπάλους θα δώσει την ασίστ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του άουτ στον Δήμου ο οποίος θα σουτάρει από αριστερά στο απέναντι δοκάρι και γκολ. Ο Στρώνης Λ. θα σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 25ο λεπτό όταν θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων σημειώνοντας το 0-3 από το ύψος του πέναλτι. Το ωραιότερο γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Φλούδας στο 30' μιας και η μπάλα αφού ξεκίνησε από τον Ψύλλο έφτασε στην αντίπαλη περιοχή με αλλεπάληλα 1-2 των παικτών του Αγρότη με τον Βέργο την κατάλληλη στιγμή να βγάζει την κάθετη στην πλάτη της αμυντικής γραμμής της Σκάρφειας για τον Φλούδα που με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-4 σκοράροντας και αυτός για δεύτερο σερί αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα της Σκάρφειας να ψάχνει το γκολ της τιμής και τον Αγρότη να θέλει να κυκλοφορήσει την μπάλα σε όλα τα μήκη του γηπέδου. Το τελικό σκορ έκλεισε στο 0-4 και αποτελεί τον προθάλαμο για τα τρία τελευταία δύσκολα ματς που θα ρίξουν την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με Μοσχοχώρι εντός, Αγ.Σεραφείμ εκτός και Ελατειακό εντός.

Συνθέσεις:

Σκάρφεια(Θανάσης Κλαπαστής):Τσιμπλιάρης, Πέτσος(65΄Πετμεζάς), Καψάλης(26΄Ρήγας), Αρχοντής, Κουτσοδόντης, Κατσούλας, Γαλάνης, Αρκιτσαίου, Κωνσταντίνου,Κοντοπίδης, Κουνούκλας

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Στρώνης Σ, Σαχόλι, Κούρος, Ζυγοκώστας, Βέργος, Φλούδας, Στρώνης Λ., Δήμου, Κοτσαϊμάνης, Μπεκίρης(46' Μπουραντάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου