ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σαν σε προπόνηση...Αταλάντη 92'-Αγρότης Τραγάνας 0-6



Σαν σίφουνας πέρασε ο Αγρότης Τραγάνας από το γήπεδο Μεγαπλατάνου κερδίζοντας την Αταλάντη 92' με το ευρύ 6-0 χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης!

Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και σε κάθε ευκαιρία έψαχνε το γκολ. Ο Αγρότης έχοντας σε καλή μέρα τους Πρίφτι Γ. και Μπεκίρη-έκαστος από 3 γκολ- έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αγρότη αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Βέργος θα επιχειρήσει το γέμισμα από το κέντρο και στο κατέβασμα της μπάλας ο αμυντικός των γηπεδούχων θα κάνει χέρι με το πέναλτι να είναι η λογική εξέλιξη της φάσης. Ο Μπεκίρης θα αναλάβει την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ για το 0-1. Η συνέχεια ανάλογη με τους παίκτες της Αταλάντης 92' να μην μπορούν να συνέλθουν και με λάθος επιλογές να χάνουν εύκολα την μπάλα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπεκίρης θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα όταν θα υποδεχθεί όμορφα την πάσα στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 0-2.  Η ομάδα μας συνέχισε να καλύπτει σωστά τους χώρους πιέζοντας τους γηπεδούχους έχοντας ως κέρδος ένα κόρνερ. Αυτή τη φορά ο Μπεκίρης θα είναι ο δημιουργός με τον Πρίφτι Γ. να πιάνει τη δυνατή κεφαλιά και την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα για το 0-3. Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει αναπτύσσοντας επιθέσεις κυρίως από αριστερά και από στημένες φάσεις με καλύτερη μια σέντρα από αριστερά με τον Χότζα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας όμως τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη ένα γκολ όταν και πάλι από κόρνερ του Σταμούλη αυτή τη φορά ο Πρίφτι Γ. θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα για το 0-4.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα μας να κυκλοφορεί την μπάλα ψάχνωντας χώρους για επίθεση. Η Αταλάντη 92' μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να πετύχει ένα γκολ και να αλλάξει την ψυχολογία της όμως σε δύο τελικές που πραγματοποιήθηκαν η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Μπεκίρης και Πρίφτι Γ. συνέχισαν το βιολί τους και πετυχαίνοντας από ένα γκολ εκατέρωθεν έγραψαν το τελικό 0-6 δίνοντας τέλος σε μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους σκοράροντας ο καθένας από 3 γκολ.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας στις 1 Μαρτίου γήπεδο Τραγάνας με την Ο.Φ.Ηράκλειας.

Συνθέσεις ομάδων:

Αταλάντη 92'(Δημήτρης Ασημάκης):Μπουραντάς, Παπακυριαζής(22' Κατσαρός), Μπάρμπας, Κατσομήτρος(39' Κορδαλής), Σταμόπουλος, Τσώλης, Ντρισμπιώτης, Καραγεώργος, Χότζα, Παπανικολάου, Ραμέτα(61' Φλώρος)

Αγρότης Τραγάνας(Δημήτρης Γουρνάς):Ψύλλος, Βέργος, Σταμούλης, Κούρος, Ζυγοκώστας, Μπουραντάς, Στρώνης Σ.(59' Σαχόλι), Βλάχος, Πρίφτι Γ.(55' Κοτσαϊμάνης), Μπεκίρης(69'Στρώνης Λ.), Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου